text

Pers


Bekijk hier een overzicht van de persberichten van het Bijlmer Parktheater.

 

04.06.2021

SHEBANG#! nieuwe creatieve hotspot landt in Amsterdam Zuidoost

In juni gaat een uniek initiatief in Amsterdam Zuidoost van start: SHEBANG. SHEBANG is een hybride maak- en belevingsplek op de kruising van kunst, cultuur en maatschappelijke urgenties, opgericht door drie gevestigde cultuurinstellingen van Zuidoost, Imagine IC, CBK Zuidoost en het Bijlmer Parktheater. Vanuit de kerndisciplines - theater, kunst en erfgoed verbindt SHEBANG aanstormende en gevestigde makers en denkers onder de hoede van een curator, om samen drie maanden interdisciplinair werk te produceren in reactie op lokale en globale ontwikkelingen.

Klik hier voor meer informatie

 

20.05.2021

Bijlmer Parktheater presenteert de hedendaagse dansvoorstelling Between Us van nieuwe maker Sarah Huygens Jawla

Vrouwelijke lichamen en energieën ontmoeten elkaar fysiek in Between Us. Persoonlijke verhalen van de dansers vormen de basis van de performance. De voorstelling gaat op 8 juli in première in de Melkweg, tijdens het internationale hedendaagse dansfestival Julidans. Daarna is Between Us te zien in meerdere theaters in Nederland tot en met 21 januari 2022.

Klik hier voor meer informatie

 

Download logo's

Ons standaard logo is zwart. Mocht het zwarte logo niet compatibel zijn met de opmaak van je product, dan kun je er ook voor kiezen om de andere kleuren te gebruiken. Het logo is verkrijgbaar in 3 varianten (met én zonder tagline).

Bekijk en download hier de logo's.
 

Spelling

De correcte spelling van onze naam is 'Bijlmer Parktheater'.

 

Contact

Voor pers- en publiciteitsvragen kun je contact opnemen met afdeling PR & Marketing.

Telefoon: (020) 311 39 58

E-mail: pr@bijlmerparktheater.nl